14-01-2014, 22:42
OK,
postaram się pamiętać,
albo nie zaraz pójdę do dryndy i wyciągnę lampiszcze,
uno momento ...
postaram się pamiętać,
albo nie zaraz pójdę do dryndy i wyciągnę lampiszcze,
uno momento ...
Sea Anchor 500HK
|
14-01-2014, 22:42
OK,
postaram się pamiętać, albo nie zaraz pójdę do dryndy i wyciągnę lampiszcze, uno momento ...
14-01-2014, 22:44
Mamy czas
![]()
14-01-2014, 23:10
Wygląda prawie jak z tej bajki
![]()
14-01-2014, 23:11
![]() starałem się jak to robiłem po kilku browarach ![]() Koszt zakupu był śmieszny , zapłaciłem aż 8,-PLN za trzy talerze, gotówką ![]()
14-01-2014, 23:13
Zapomniałeś o doliczeniu browarów. Bez ich udziału nie wyszło by tak dobrze
![]()
14-01-2014, 23:16
Jak bym se pociągnął winko czerwone, wytrawne z cabernetów cóś,
to może wyszło by nawet lepiej ![]() ![]() ![]()
Dzięki Hans
![]() Czyli oprócz miski muszę jeszcze ogarnąć środki pędne ![]()
14-01-2014, 23:28
Jak się okazuje, im więcej oktanów tym lepsze efekty
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|