14-01-2014, 22:42
OK,
postaram się pamiętać,
albo nie zaraz pójdę do dryndy i wyciągnę lampiszcze,
uno momento ...
postaram się pamiętać,
albo nie zaraz pójdę do dryndy i wyciągnę lampiszcze,
uno momento ...
Sea Anchor 500HK
|
14-01-2014, 22:42
OK,
postaram się pamiętać, albo nie zaraz pójdę do dryndy i wyciągnę lampiszcze, uno momento ...
14-01-2014, 22:44
Mamy czas
14-01-2014, 23:10
Wygląda prawie jak z tej bajki
14-01-2014, 23:11
starałem się jak to robiłem po kilku browarach Koszt zakupu był śmieszny , zapłaciłem aż 8,-PLN za trzy talerze, gotówką
14-01-2014, 23:13
Zapomniałeś o doliczeniu browarów. Bez ich udziału nie wyszło by tak dobrze
14-01-2014, 23:16
Jak bym se pociągnął winko czerwone, wytrawne z cabernetów cóś,
to może wyszło by nawet lepiej
Dzięki Hans
Czyli oprócz miski muszę jeszcze ogarnąć środki pędne
14-01-2014, 23:28
Jak się okazuje, im więcej oktanów tym lepsze efekty
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|