Pytanie do znawców HASAG'a.
Jaka jest szerokość tego paska azbestu/płutna szklanego??
Hasag 351L
|
Pytanie do znawców HASAG'a.
13-11-2013, 20:15
(08-11-2013, 00:03)michal napisał(a): Podgrzej palnikiem gazowym albo lutlampą do czerwoności i schłodź gwałtownie w wodzie - praktycznie wszystkie zapieczone gwinty można w ten sposób rozdzielić. Po testach okazało się, że jest to metoda dająca dobre rezultaty Niewielkie straty w cynie ale ogólnie efekt taki jak oczekiwałem (10-11-2013, 02:05)CZ@rek napisał(a): Pytanie do znawców HASAG'a. Ponawiam prośbę. Mógł by ktoś z posiadających taki ficzer w swojej lampie zmierzyć szerokość tego paska??
15-11-2013, 00:23
Jak uda mi się 'odnowić' zaworek pompki odpalam lampę. Liczę, że zrobię to w przyszłym tygodniu.
Zbiornik szczelny, wszystko wyczyszczone, siateczka założona. Brakuje tylko elementu, co utrzyma ciśnienie w zbiorniku
Tak więc nadeszła wiekopomna chwila. Mój HASAG zaświecił
Chwilowo jeszcze trochę jest tu prowizorki:
A więc kolejna lapma przywrócona do stanu używalności. Kilka zdjęć niebawem (jakość nie za dobra bo robione telefonem).
18-11-2013, 23:01
Czarku brawo
Wklejaj foty jak najprędzej
Tak więc kilka fotek.
Niestety jakość nie jest najlepsza. Jak dopadnę normalny aparat to zrobię lepsze.
19-11-2013, 00:04
Ładnie pali Germańska zaraza
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
19-11-2013, 00:05
Muszę się tylko do nieco innego dźwięku przyzwyczaić.
19-11-2013, 00:07
Nagraj film. Też chcemy posłuchać
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|