12-12-2013, 00:01 

Viribus unitis

| 

kalkomania Hasag i P-x 2827

| 

| 

12-12-2013, 00:08 

Masz takowe w wiēkszej ilości?

12-12-2013, 00:49 

Kiedyś popełniłem logo Hasaga w corelu - jakby ktoś potrzebował do druku czy coś - załączam.

Musi być dosyć światła, żeby przy nim widzieć ciemność.

12-12-2013, 08:29 

Coś w sam raz dla mnie  

12-12-2013, 16:42 

Wlasnie tego szukalem, bo mam dwa zbiorniczki do pomalowania od Px 2827 

09-12-2014, 03:26 

Panowie a czy ktoś z was ma pomysł jak takie logo "nadrukować" na lampę? Jakaś kalkomania ? sitodruk? inne pomysły ? 
serwisploterow.myds.me - jeśli potrzebujesz naprawić coś na pograniczu elektroniki, automatyki, łączności odezwij się prywatnie  

09-12-2014, 10:25 

Pomysłów jest co najmniej kilka, tylko z realizacją trochę gorzej  

09-12-2014, 13:51 

Kiedys byly takie fajne kalkomanie moczone w wodzie I przyklejane gdzie popadnie, jakby cos takiego dalo sie zamowic i rozeslac do wszystkich zainteresowanych to kazdy moze to nakleic kiegy chce I gdzie chce  

(09-12-2014, 13:51)alenstein napisał(a): Kiedys byly takie fajne kalkomanie moczone w wodzie I przyklejane gdzie popadnie, jakby cos takiego dalo sie zamowic i rozeslac do wszystkich zainteresowanych to kazdy moze to nakleic kiegy chce I gdzie chcepapier do kalkomanii " decal ...." w temacie kalkomanii działa facet w P-niu ,ale będę tam w styczniu ,to rozeznam sprawe 
Viribus unitis

10-12-2014, 00:11 

Najlepiej było by to wydrukować na jakimś ploterze UV Rolanda ( to drukuje dosłownie na wszystkim łącznie z kolorami złotym srebrnym i oczywiście białym) ale nie mam pojęcia skąd wytrzasnąć taki papier/kalkę czystą bez nadruku. Ploter mógłbym jakoś namierzyć

serwisploterow.myds.me - jeśli potrzebujesz naprawić coś na pograniczu elektroniki, automatyki, łączności odezwij się prywatnie  

| 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|