Liczba postów: 3,381
576
Reputacja:
6
@Graf, plany to jedno a życie drugie.
Nic nie planuj. Nie ma sensu.
A schodząc na ziemię, jeśli to ma być przedmiot użytkowy to kupuj to, co jest tanie w użyciu i materiały eksploatacyjne są relatywnie tanie. Bo sam zakup zabawki to dopiero początek wydatków.
Liczba postów: 93
17
Reputacja:
0
Graf to będziesz miał się czym pobawić pod warunkiem że do tego czasu nic nas nie zje.A tak na marginesie to wiadomość do admina ile razy bym nie wchodził na stronę forum to od jakiegoś czasu Eset wykrywa i blokuje trojana Iframe.B wkurzające to jest troszkę.Ale wracając do tematu zarazy to na moim terenie jest jeszcze względny spokój. Choć w innych powiatach ta gadzina już jest pewnie niebawem pojawi się u mnie w okolicy
Stan danych w powiecie na godzinę 13.00 w dniu 03.04.2020
Łączna liczba osób aktualnie objętych kwarantanną domową/ (ostatnia doba):101/ 6
Łączna liczba osób aktualnie objętych nadzorem epidemiologicznym / (ostatnia doba): 3/0
Łączna liczba osób aktualnie hospitalizowanych z powodu podejrzenia zakażenia COVID-19/ (ostatnia doba): 0/0
Łączna liczba przypadków potwierdzonych laboratoryjnie z wynikiem dodatnim/ (ostatnia doba): 0 / 0
liczba ozdrowieńców / (ostatnia doba): 0 / (0)
liczba zgonów powiązanych z COVID-19: 0
Liczba postów: 3,381
576
Reputacja:
6
@Paulus601 też mam to samo.
Już przywykłem do zamykania tego komunikatu.
A jeśli ktos ma pytanie do Michała (admina) to tylko mailowo. Ostatnio był na forum: 24-07-2019, 13:57. A czy ma innego uzyta do przeglądania to nie wiem.
17
Reputacja:
0
17
Reputacja:
0
Witajcie żyjecie bo forum świeci pustkami mam nadzieje że wszyscy zdrowi i nikogo nic nie dopadło.