02-10-2015, 10:22
Szukam skórki do tłoczka do Pmx'a.
Jak by ktoś miał to chętnie odkupię.
Skórka tłoczka Pmx
|
02-10-2015, 10:22
Szukam skórki do tłoczka do Pmx'a.
02-10-2015, 11:11
Jakbyś nie znalazł nic tańszego to sprzedają na vest.pl
http://www.vest.pl/product-pol-7663-Uszc...-500-.html Ja osobiście moczę już krążki ze skóry i zastanawiam się jak je odkształcić na wymiar
02-10-2015, 11:31
Vest'a znam, ale wolę kupić w pelamie przy jakiejś okazji.
Jak nikt nie poratuje to powalczę z tymi hinduskimi jakie posiadam - są trochę za duże ale może jakoś wcisnę
Powoli ogarniam technologię wytłoczek, więc może coś z tego będzie
Jak przejdą wstępne próby to mogę Ci posłać jedną do testów
Świetnie. Z chęcią po testuje.
A Ty jak opanujesz technologie wytwarzania to pewnie będziesz miał sporo chętnych. Sam bym kilka od Ciebie kupił
Dobra, opracowałem technologię
Wstępnie tłoczki działają, ale jeszcze nie jestem zadowolony w 100 procentach Są trochę twarde, to pewnie zależy od skóry W zależności od wysokości: jak za niski to popuszcza, a jak za wysoki to nie pozwala zassać powietrza. Już to ogarniam powoli Jak chcesz potestować to podaj adres Dla tych, co sami chcą się pobawić, a do tej pory nie wiedzieli jak, pokazuję poniżej proces po kolei:
No powiem Ci, że fajnie to wygląda! Planujesz zrobić jakąś większą partię, bo sam bym nabył
A jeszcze powiedz - w tych kubeczkach masz wrzątek, czy może coś innego?
Planuję wykorzystać cały stary skórzany pas, zobaczymy później ile i co z tego wyjdzie
W kubeczkach jest zwykła zimna woda. Zdjęcie zrobione podczas lądowania skórzanych krążków
Testowy tłoczek powędruje do CZ@rka, zobaczymy jak go oceni
07-10-2015, 20:49
Już się nie mogę doczekać
Swoje przemyślenia napiszę na Forum. @Masaho - szykuj więcej pasków bo coś mi się wydaje, że będzie zainteresowanie Twoją produkcją Chyba będziesz musiał kupić sobie szelki. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|