05-05-2014, 18:45
Z uwagi na niepowodzenia z siatkami: Anchor, Butterfly oraz Buttonfly postanowiłem poszukać innych źródeł i tak natrafiłem na źródło w Indiach. Na szczęście sprzedający miał opcje testową (2 siatki oraz 2+2 skórki do tłoczka) taką też nabyłem. No i po mniej więcej 12 dniach przesyłka dochodzi.
I tak, co mogę powiedzieć na tą chwilę o tej produkcji...
- daje światło o dosyć intensywnym białym zabarwieniu ale nadal przyjemne dla oka
- trwałość - za wcześnie aby o tym pisać
- wielkość po wypaleniu - na tyle duża aby nie pojawiały się płomienie okalające siatkę
- kolor po wypaleniu - w przeciwieństwie do innych posiadanych wcześniej siatek te mają delikatny kolor żółty; mało istotne dla generowanego światła, ale może dla kogoś jest to ważne ze względów estetycznych
Testy trwają i jak narazie są obiecujące.
I tak, co mogę powiedzieć na tą chwilę o tej produkcji...
- daje światło o dosyć intensywnym białym zabarwieniu ale nadal przyjemne dla oka
- trwałość - za wcześnie aby o tym pisać
- wielkość po wypaleniu - na tyle duża aby nie pojawiały się płomienie okalające siatkę
- kolor po wypaleniu - w przeciwieństwie do innych posiadanych wcześniej siatek te mają delikatny kolor żółty; mało istotne dla generowanego światła, ale może dla kogoś jest to ważne ze względów estetycznych
Testy trwają i jak narazie są obiecujące.