19-05-2013, 18:56
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
Pozdrowienia z nad Warty
|
19-05-2013, 18:56
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
19-05-2013, 18:57
A gdzie lampa??
19-05-2013, 19:01
Przecież to dział bezlampowy
19-05-2013, 19:02
No tak, ale lampiarz bez lamy..???
Tak nie uchodzi
Lamy??? To teraz Alpagi mam jeszcze zabierac na rower?
Ok jak używacie endomondo na rowerze to przestańcie. Runtastic "mountain bike" jest zdecydowanie ciekawszą aplikacją. Zawiera trasy rowerowe w całej europie. To co Endomondo daje za dodatkową kasę tu jest gratis (pogoda,tętno i inne pierdoły). No i na koniec apka pokażę nam cudną demonstrację treningu w google earth Pozdro dla wszystkich cyklistów
21-05-2013, 21:21
Antoninek pozdrawia barwami jesieni
Malta. Stary folwark Mielochów. Tutaj rodziła się legenda o czarnej róży No i na koniec tor regatowy.
24-10-2013, 03:37
(23-10-2013, 15:57)Tyrell napisał(a): Dziś rowerowe pozdrowienia ze SwarzędzaWitaj Tyrell.! Mnie brak lampy nie dziwi ,do Twojego nowoczesnego srodka transportu nie pasuje! Przed ta wyprawa zastanawiales sie nad wyborem kochera. Jaka pocje wybrales??? Do Twojej nowoczesnej maszyny odpowiedni jest wygladem, funkcjonalnoscia i waga -Primus Multifuel Ex. Pozdrawiam
24-10-2013, 11:39
To fotki z mojego fyrtla. Temat dalszego wyjazdu odłożyłem na przyszły rok. Faktycznie jeżeli miał bym wtedy wybrać małą kuchenkę to Primus był by zdecydowanie najciekawszym kandydatem. Na rowerze każdy kilogram jest ważny
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|