16-08-2013, 04:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2013, 05:26 {2} przez CZ@rek.)
Czas pomiędzy wypaleniem siatki a odpaleniem zacnie uwidacznia się w poziomie płynu we spomnianej wyżej flaszeczce
Mamy więc już znaki szczególne zarezerwowane dla dwóch forumowiczów - Tyrell występuje z YerbaMate, Szekla z Gorzką Żołądkową.
Pięknie to wygląda.
Jak długo polerowałeś aby taki efekt uzyskać??
16-08-2013, 05:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2013, 05:43 {2} przez szekla.)
Witam Kolegow! Michal dzieki za pomoc.To lampa mojegp niemieckiego kolegi widocznego na zdjeciu.Osiagniecie takiego efektu wymaga niestety sporo zachodu i pomocy maszyn recznie to "wieki" pracy.Efekt przyznacie SUPER.Zastanawiam sie czy nie kupic jeszcze jednej Hk500 i zrobic na blysk Mial bym 3"siostry" w komplecie.Cale szczescie z nabyciem nie mam problemu zawsze komplet ze skrzynia no i stan nie taki jak niektore kupione na allegro!
Pozdrawiam Szekla.
Na marginesie Zoladkowa zrobila wrazenie mam kolejnym razem przywiesc wieksza ilosc no i na zoladkowej sie nie skonczylo!"Lampa"dobrze zakonserwowana.
01-01-2014, 01:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2014, 01:56 {2} przez CZ@rek.)
Czas na noworoczne postanowienia
Oto jedno z nich. Lampa jaką widać na poniższym zdjęciu:
pozbawiam barw naturalnych i doprowadzam do stanu 'mosiądz błysk'.
Nieśmigany BudesMax (jedynie słuszny rocznik - 1960) w skrzyni w drodze, więc można już czynić stosowne przymiarki