17-06-2014, 11:45
Na ostatnim zlocie facet mial male daszki do lamp, m.in do Px 2827, kupilem sobie kilka sztuk a pozniej pomyslalem czemu by nie zaopatrzyc kolegow, sam swego czasu polowalem na taki daszek chyba ze dwa lata. Jak teraz trafila sie okazja to wzialem wiecej. Nie wystawialem od razu po zlocie bo sie zastanawialem ile zostawic sobie Nie jest to towar na ktorym chcialbym zarobic wiec wystawiam w cenie zakupu. Na sprzedaz jest 5 daszkow w cenie 50 zlotych za sztuke + koszty przesylki. Jak ktos chce to moge wystawic na allegro, w Polsce bede 29 czerwca i wtedy powysylam zainteresowanym, taka sama sprawa jest z zakupionymi lampami.
Daszki sa fabrycznie nowe, zawiniete w papier pakowy (wiec bardzo stare) i z tego co wiem, byly wyprodukowane do Tilleya 320, natomiast idealnie pasuja do Px 2827. Ja moje juz przemalowalem na kolor zielony Zalaczam kilka zdjec pogladowych
Daszki sa fabrycznie nowe, zawiniete w papier pakowy (wiec bardzo stare) i z tego co wiem, byly wyprodukowane do Tilleya 320, natomiast idealnie pasuja do Px 2827. Ja moje juz przemalowalem na kolor zielony Zalaczam kilka zdjec pogladowych