Liczba postów: 93
17
Reputacja:
0
KoGo masz racje przemysł dostaje po tyłku w firmie w której robię planują wszystkich powysyłać na urlopy i firma będzie zamknięta.W dniu dzisiejszym pomęczyłem swoją spirytusową kuchenkę by ugotować sobie fasolkę po bretońsku oraz czajnik wody na herbatkę szaleństwa nie ma ale jest zabawa.
Liczba postów: 1,101
140
Reputacja:
0
Jestem ostrożnym optymista i mam nadzieję że do czerwca sytuacja się wyklaruje...
17
Reputacja:
0
Sytuacja z godziny na godzinę się zmienia zamiast być lepiej jest gorzej. Myślisz że coś się zmieni bo będzie cieplej raczej nie ludzie zaczną wychodzić z domów i to cholerstwo jeszcze się rozlezie wtedy będzie źle.Na chwilę obecną nie mamy jeszcze takiego stanu jak w Hiszpanii czy Włoszech ale to się pewnie za jakiś czas zmieni. Masz tego przykłady ludzie wracają z zagranicy i nikomu nie mówią że gdzieś byli zarażając innych tak jak ta 37 latka która zmarła. Chińczycy pewnie wiele danych o śmiertelności tak samo zaniżyli by nie siać paniki a krematoria działają non stop 24 godziny 7 dni w tygodniu wiec ile tam musi być ofiar bo na pewno nie 3070 w mieście które liczy sobie 11.08 miliona mieszkańców.
17
Reputacja:
0
140
Reputacja:
0
Czy to czarnoprochowiec Navy?
140
Reputacja:
0
Fajne, aż miło oko zawiesić. Jak z westernu...
17
Reputacja:
0
To jest tylko kilka szt z mojej małej kolekcji