podmieniłem filmik na jeszcze lepsze ...suma summarum lampy nie ma ale przynajmniej masz autograf właściciela garażu
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
"Nasze matki, nasi ojcowie"
|
podmieniłem filmik na jeszcze lepsze ...suma summarum lampy nie ma ale przynajmniej masz autograf właściciela garażu
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
Względem pierwszego filmiku (po podmiance) to, moja wyprawa przebiegła w odrobinę spokojniejszej atmosferze
oprócz tego jechałem solówką bez woza , na dodatek mój synek jest na Woodstock`u , więc musiałem sam powozić, co sprawiło mi wiele przyjemności, nie przeczę (o Boże jazda japońcem sprawiła mi przyjemność!!!???). Autografu właściciela garage nie mam, wystarczy mi to ,że pogadałem sobie kilka godzin ze wspaniałym 88,5-letnim gościem o łagodnym i wielkiej pogodzie ducha. (23-06-2013, 01:55)piotr napisał(a):(22-06-2013, 22:03)CZ@rek napisał(a): W Polsce lampa naftowa to lampa z knotem. Tu się nie produkowało ciśnieniówek, co najwyżej je znajdowało. A Polmet oświetlał Lublin. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|