Nazbierało się nam kilka zestawów serwisowych do Bundesmaxów (lejek, części serwisowe, 3 mantle LUXOR bądź PETROMAX). Cena 49 zł + przesyłka. Czy ktoś byłby zainteresowany takim zestawem. Jeżeli nie to wystawię na aledrogo.
Do końca nie wiem
Nazbieraliśmy siatkę gratów. Postaram się to szybko przebrać i pocykać. Na bank nie będzie to jedna uszczelka i igła Anyway najpierw wrzucę na forum.
Zdjęcia załączone. Lejki klucze mogą być używane, nawet jeżeli nie były, to posiadają ślady wieloletniego magazynowania.
Jeżeli chodzi o siatki LUXOR, o których wspominałem, to ich nie ma.. poniosła mnie fantazja. Są petromaxy lub colemany.
Mam gotowych 6 kompletów. (3 siatki, lejek, klucz, części) Siatek petromaxa mam 6 więc wystarczy ich tylko na dwa komplety. Reszta kompletów z colemanami.
Dwa komplety z petromaxami pójdą do 2 pierwszych osób (Czarek, Kogo) chyba, że nie będą zainteresowani, wtedy przesunie się na następnych
Zamówienia proszę składać w tym poście, wysyłamy pierwszym 6 osobom, które zaklepią sobie tutaj!! PM się nie liczą, żeby nie było niedomówień, będzie czarno na białym kto zamówił pierwszy.