No to zapraszam na prezentacje kolejnego odcinka o lampiarstwie stosowanym. Dziś bierzemy na warsztat Brytolskiego kozaka - Vapaluxa m320
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
Co się lampisz - 8. Vapalux m320 mk2 :)
|
No to zapraszam na prezentacje kolejnego odcinka o lampiarstwie stosowanym. Dziś bierzemy na warsztat Brytolskiego kozaka - Vapaluxa m320
"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"
30-05-2013, 23:21
Bomba!
Może dorzucisz fotek przy okazji do galerii? A swoją drogą, może Petromax jest mało upierdliwy w stosunku do Vapa, ale przy Hasagu i tak wymięka Do filmików talentu nie mam, ale może na jakimś zlocie będzie kiedyś okazja żeby pokazać
Musi być dosyć światła, żeby przy nim widzieć ciemność.
30-05-2013, 23:27
Najtrudniejszy pierwszy krok .... grzej kamerę i jazda
30-05-2013, 23:39
Jakoś wolę focić Ale może kiedyś jak spirytus do podgrzewacza wleje mi się nie w tą dziurę hue hue
No to wcale nie jest taki głupi pomysł ... Colemana 200A kręciłem po podwójnym whiskaczu, bo nie byłem w stanie zebrać myśli
30-05-2013, 23:58
Tyrell obejrzałem wszystkie twoje filmiki, super wreszcie coś po polsku i czegoś się można dowiedzieć.
31-05-2013, 00:03
... Dziękuję wszystkim moim fanom za uznanie.
31-05-2013, 00:24
A forum dziękuje Tobie za product-placement
31-05-2013, 00:26
Tiaaa...zaraz nam tu wjadą emeryci z Florydy i Kaliforni. Ostatnio mocno się aktywują w oglądaniu filmów o Colemanach
31-05-2013, 00:35
Pewne! Chociaż bardziej liczę na tych skośnookich z Tajwanu - zrobimy im jakieś wycieczki szkoleniowe czy coś, bo laptopa muszę wymienić i ze dwa szkiełka do aparatu kupić a to podobno u nich za miskę ryżu rozdają
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|