Liczba postów: 40
6
Reputacja:
0
Siatki katalitycznej na razie nie będę ściągał chyba że sztukę albo dwie aby były. Osobiście bardziej podoba mi się światło samego płomienia. Knoty już zamówione, i to nie byle jakie, bo oryginalne z 1930roku ;-) Co do klosza od początku galeryjka i klosz w tych lampach były akcesoryjne ale na pewno nie omieszkam w najbliższym czasie takowego kupić.
Liczba postów: 1,530
133
Reputacja:
2
Alladin bez siatki to zwykły nafciak! Ale wydaje mi się, że konstrukcja palnika jest taka, że za bardzo całego płomienia nie będziesz widział.
Liczba postów: 485
71
Reputacja:
0
Dokładnie tak, bez siatki katalitycznej zamiast świtła jest tylko niebieskawy i bardzo gorący prawie przezroczysty płomyk. Również potrzebuję siatki do tej lampy...
serwisploterow.myds.me - jeśli potrzebujesz naprawić coś na pograniczu elektroniki, automatyki, łączności odezwij się prywatnie
133
Reputacja:
2
Ceny tych siatek są z kosmosu - 70 zł za sztukę to trochę przesada. Ciekawe jaka trwałość jest takiej siatki.
Liczba postów: 485
71
Reputacja:
0
Zastanawiałem się jak zaadaptować siatkę od Petromaxa ale nie udało mi sie jeszcze dopasować jej z sensem do starego stelaża od uszkodzonej siatki
serwisploterow.myds.me - jeśli potrzebujesz naprawić coś na pograniczu elektroniki, automatyki, łączności odezwij się prywatnie
133
Reputacja:
2
a gdzie zamawiałeś siatki - jeśli wolno zapytać?