21-04-2014, 02:08 

Kupiłem Bundesmaxa więc niestety Radius idzie pod młotek...
http://allegro.pl/show_item.php?item=4171743160
Pozdrawiam,
m.

http://allegro.pl/show_item.php?item=4171743160
Pozdrawiam,
m.
BR,
Maciek
| 

Radius 108

| 

| 

21-04-2014, 02:08 

Kupiłem Bundesmaxa więc niestety Radius idzie pod młotek... 

http://allegro.pl/show_item.php?item=4171743160 Pozdrawiam, m. BR, Maciek 

21-04-2014, 09:18 

Szkoda tej lampy. 

A czemu nie sprzedać błyszczącego Petromax'a??  

Szkoda ale na razie postanowiłem że nowy Petromax będzie przekonwertowany na spiryt i raczej używany w warunkach domowych a Bundesmax idzie w teren czyli w morze. W związku z powyższym Radius dostał status "na sprzedaż" i ma po części sfinansować Bundesmaxa - tzw. wife factor... 3 lampy w ciągu tygodnia mogłyby być zjawiskiem niebezpiecznym dla pokoju na świecie  

BR, Maciek 
		No tak.  Małżonka może uznać tak błyskawiczny przyrost lamp za złamanie układu "Strategic Arms Reduction Treaty". W ramach reperkusji zacznie na potęgę kupować fikuśne kiecki i paradne kapelusiki rodem z pokazów w Ascot. Lepiej sprzedać!  

"The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like … victory"

(21-04-2014, 11:05)Tyrell napisał(a): No tak. Małżonka może uznać tak błyskawiczny przyrost lamp za złamanie układu "Strategic Arms Reduction Treaty". W ramach reperkusji zacznie na potęgę kupować fikuśne kiecki i paradne kapelusiki rodem z pokazów w Ascot. Lepiej sprzedać! Hehe   Dobre! Tak na prawdę to ja mam dość dużo zainteresowań i mógłbym porównać swój arsenał strategiczny do potencjału ZSRR w jego najlepszych czasach   Na razie jestem nowicjuszem w temacie naftowym i pobawię się Petromaxami. Jeśli mi się nie znudzi to pewnie kolekcja się rozrośnie ...tylko powolutku ![]() RADIUS SPRZEDANY! m. BR, Maciek 

21-04-2014, 11:48 

To kto kupił tego radiusa??  

21-04-2014, 18:29 

(21-04-2014, 10:25)mchanga napisał(a): Szkoda ale na razie postanowiłem że nowy Petromax będzie przekonwertowany na spiryt i raczej używany w warunkach domowych a Bundesmax idzie w teren czyli w morze. W związku z powyższym Radius dostał status "na sprzedaż" i ma po części sfinansować Bundesmaxa - tzw. wife factor... 3 lampy w ciągu tygodnia mogłyby być zjawiskiem niebezpiecznym dla pokoju na świecieWitaj przy przejsciu na spirytus wez pod uwage moje ostatnie pierepalki z Polska jagodzianka jako paliwo do PMX !Czytalem u Ciebie ze Brac Zeglarska sluzy fachowa pomoca !Nie lej wiec tego co ja syfu ! 

21-04-2014, 20:39 

chyba sie troche pospieszyłeś,mogłes zapytac na  tut.forum .. w  temacie 

kupie ,sprzedam,zamienie...(moze by została w rodzinie)..... 
Viribus unitis

(21-04-2014, 20:39)nemo napisał(a): chyba sie troche pospieszyłeś,mogłes zapytac na tut.forum .. w temacie OK. następną razą dam znaka tu a potem wystawię a nie na odwrót ![]() [/quote] Witaj przy przejsciu na spirytus wez pod uwage moje ostatnie pierepalki z Polska jagodzianka jako paliwo do PMX !Czytalem u Ciebie ze Brac Zeglarska sluzy fachowa pomoca !Nie lej wiec tego co ja syfu ! [/quote] Broń boże jagodzianki! Zamuliła mi syfem Origo i śmierdzi potwornie. Tylko i wyłącznie skażony spirytus techniczny 99,6% BR, Maciek 

23-04-2014, 02:09 

Fajna ta lampka, szkoda ze w rodzinie nie zostala...

| 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|