„Polmet“ Polska Fabryka. Lamp, latarń i wyrobów metalowych wszel kiego rodzaju Spółk
|
27-06-2014, 02:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2014 02:55 przez HansDKW.)
|
|||
|
|||
„Polmet“ Polska Fabryka. Lamp, latarń i wyrobów metalowych wszel kiego rodzaju Spółk
„Polmet“ Polska Fabryka. Lamp,
latarń i wyrobów metalowych wszelkiego rodzaju Spółka Akcyjna Lwów ul.Nowej Rzeźni 25. Se nabyłem takie lampidło wiszące ![]() ![]() ![]() |
|||
27-06-2014, 08:13
|
|||
|
|||
RE: „Polmet“ Polska Fabryka. Lamp, latarń i wyrobów metalowych wszel kiego rodzaju Spółk
fotki brak
![]() Musi być dosyć światła, żeby przy nim widzieć ciemność. |
|||
27-06-2014, 10:49
|
|||
|
|||
RE: „Polmet“ Polska Fabryka. Lamp, latarń i wyrobów metalowych wszel kiego rodzaju Spółk
No właśnie - pochwal się fotką.
|||
27-06-2014, 16:38
|
|||
|
|||
Ciśnieniówka, czy spirytusowa grawitacyjna?
|
|||
01-07-2014, 10:44
|
|||
|
|||
Zaraz jadę tam gdzie jadę i zrobię zdjęcia, to se zobaczycie cóż to za skarb prześliczności przewielkiej.
Oczywiście stan nie jest idealny, ale ja i tak jestem zadowolony z nabytku ![]() ![]() ![]() |
|||
01-07-2014, 22:07
|
|||
|
|||
Zdjątka lampiona , wedle życzenia
![]() |
|||
01-07-2014, 22:22
|
|||
|
|||
Piękna! To jest dopiero lampa! Gdzie ją znalazłeś?
|||
01-07-2014, 23:17
|
|||
|
|||
Nabyłem drogą kupna, za gotówkę w ilości znacznej, od wytrawnego antykwariusza, który niestety wiedział co ma.
Działo się to w Stolycy Dolnego Śląska czyli w Piastowskim Breslau całkiem niedawno. |
|||
01-07-2014, 23:25
|
|||
|
|||
Piękna lampa. Gratuluję zakupu
![]() BR, Maciek |
|||
01-07-2014, 23:32
|
|||
|
|||
Dzięki,
mi sie też podoba ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości